Anti-age uljni serum

Ocjena: 0/5
Uljni serumi za lice su mješavine prirodnih, hladno prešanih, nerafiniranih biljnih ulja, obogaćene sa eteričnim uljima vrhunske kvalitete.

Odabir uljne mješavine vršen je prema tipu kože i prema efektu koji smo željeli postići. Za svaku vrstu uljnog seruma odabrane su više vrsta biljnih ulja u kombinaciji s eteričnim uljima da bi se postigao maksimalni učunak za svaki tip kože.

Učinak koji smo postigli kod svakog seruma je da dobro penetrira, dubinski hrani stanice, hidratizira, ubrzava obnavljanje umornih i oštećenih stanica, smiruje kožu lica, pospješuje sintezu kolagena, smanjuje pigmentaciju, jača stjenke kapilara, povećava cirkulaciju, zacjeljuje kožu od rana, ožiljaka, opekotina, uklanja ožiljke i bore, tretira akne, učvršćuje vezivno tkivo, uklanja toksine iz stanica, ublažava upale i infekcije, njeguje ispucanu, naboranu i umornu kožu, tonizira kožu, čini kožu mekom nježnom i elastičnom.

Takav koncentrat biljnih i eteričnih ulja ima snažno sinergijsko djelovanje na kožu lica i vrlo brzo se postiže željeni efekt.

Način upotrebe: 3 do 5 kapi uljnog seruma staviti na vlažnu i čistu kožu lica, vrata i dekoltea te kružnim pokretima utljati ulje u kožu ujutro i navečer.

Služi kao podloga za šminku.

Uz takav uljni serum nije više potrebna neka druga dodatna njega lica.
€15,00
113,02 kn

1 EUR = 7,53450 HRK

Pakiranje

Opis

  • bogata i pomno odabrana formulacija 100% hladno prešanih nerafiniranih  i eteričnih ulja vrhunske kvalitete
  • svojim sastavom hrane, hidratiziraju, regeneriraju i omekšavaju kožu
  • zbog lakog upijanja u kožu pospješuju sintezu kolagena, smanjuju bore, čine kožu mekom i gipkom i smanjuju pigmentaciju
  • takav koncentrat ulja ima snažno sinergističko djelovanje na kožu lica, vrata i dekoltea i vrlo brzo se postiže željeni efekt

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.